Headspa

De schoonheidsbehandeling voor de hoofdhuid. Ontspanning, massage en prikkeling van de zintuigen staan hier centraal

Maak een afspraak

Een headspa is een unieke en ontspannende ervaring die zich richt op de verzorging van de hoofdhuid en het haar. Het is geïnspireerd door de traditionele Japanse en Koreaanse wellnesspraktijken en combineert elementen van massage, aromatherapie en haarverzorging. Tijdens een headspa-sessie worden verschillende technieken toegepast om de hoofdhuid te reinigen, te ontspannen en te revitaliseren.

Een headspa is meer dan alleen een luxe behandeling; het is een investering in je gezondheid en welzijn. Of je nu last hebt van stress, hoofdhuidproblemen of gewoon behoefte hebt aan wat zelfzorg, een headspa kan een geweldige optie zijn om je geest en lichaam te verfrissen.

Wat kan je verwachten?

Standaard headspa

Een gezonde hoofdhuid is de basis van gezond haar. Daarom starten we met een hoofdhuidscan om je behandeling te pesonaliseren.
Vervolgens starten we de behandling met:
* Nek- gezicht- en schoudermassage
* Aromatherapie
* Hoofmassage met verschillende apparaten + waterboog + stomen
* Haar- en hoofdhuidverzorging: shampoo + conditioner + Haarmasker + haarserum
* Haar handdroog Föhnen

Deluxe headspa

Een standaard headspa behandeling
+ gelaatsverzorging: reiniging + dieptereiniging + serum + masker + dagcreme

Maak een afspraak

De Voordelen van een Headspa

– Verbetert de Bloedcirculatie: Stimuleert de bloedstroom naar de haarzakjes, wat de haargroei bevordert en het haar sterker maakt.
– Diepe Ontspanning en stressvermindering: Vermindert stress en bevordert ontspanning, wat essentieel is voor een gezonde hoofdhuid en glanzend haar.
– Grondige Reiniging: Reinigt de hoofdhuid grondig, verwijdert onzuiverheden en bevordert een gezonde haargroei.
– Verzorging en hydratatie: Hydrateert het haar en de hoofdhuid, voedt het haar met essentiële voedingsstoffen voor een zijdezachte textuur.
– Hoofdpijnverlichting: Verlicht spanning in het hoofd en de nek, wat hoofdpijn kan verminderen en algemeen welzijn bevordert.

Maak een afspraak